Risico analyse
Pensioenregelingen
Bedrijfsverzekering
 
Ons bedrijfspand
 
 
Home
 
Dienstverlening
 
Informatie
 
Downloads
 
Bedrijfsgegevens
 
Contactformulier
 
Privacy Verklaring
 
De Haas Risicobeheer Overbeeklaan 1A,
6881 HE Velp
T(026) 36 46 996
F(026) 36 14 978
info@dehaasrisicobeheer.nl
 

 

           

 

 

 

 

 
 


Wat kunnen wij betekenen voor:


Uw onderneming

Een actueel risicobeheer
Iedere branche en ieder bedrijf heeft zijn specifieke risico’s. Als uw gids in risicobeheer maken wij graag met u de juiste keuzes. Daarbij stemmen wij doorlopend de risico’s en voorzieningen op elkaar af.

Bij aanvang van de samenwerking maken wij een inventarisatie. Welke gevaren bedreigen de continu´teit van de ondernemer en zijn onderneming. Wij dragen praktische oplossingen aan voor het beperken en het al dan niet verzekeren van deze risico’s. Bovenal dragen wij bij aan de bewustwording van het risicomanagement. Veranderende wetgeving kan directe consequenties hebben voor uw onderneming. Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen opdat u altijd verzekerd bent van een actueel risicobeheer. Wij nemen u de administratieve rompslomp graag uit handen zodat u zich volledig kunt richten op het ondernemen.

Meer dan verzekeren alleen
Onze naam, De Haas Risicobeheer, zegt het al: wij doen meer dan verzekeren alleen. Wij volgen voor u alles op het gebied van b.v. sociale, fiscale, pensioen en aansprakelijkheidswetgeving. Ook maatschappelijke ontwikkelingen spelen hierin een rol. Wij adviseren en begeleiden u bij zaken als: verzuim en arbowetgeving, pensioenregelingen en het al of niet hanteren van leveringsvoorwaarden.

Voor een verantwoorde bedrijfsvoering is een uitgebalanceerd pakket verzekeringen onmisbaar. Wij verzorgen dit graag voor u. Wij hebben hiervoor contacten met alle gerenommeerde verzekeraars en adviseren u dus geheel onafhankelijk.

U als ondernemer
Het succes van uw onderneming is afhankelijk van uw inspanningen. Er zijn vele oorzaken die dit succes kunnen verstoren. Evenals bij de risico┤s van uw onderneming, adviseren wij u daarom graag aangaande zaken als uw arbeidsongeschiktheid, pensioenregeling en andere hierop betrekking hebbende aangelegenheden.